Bereidingswijze

Na de oogst is het tijd om de aardappelen te verwerken tot echte Zeeuwse friet van Hofburg Vers.

Proces van aardappel tot Verse Zeeuwse Friet!

Poten

Na het kiezen van de beste grond beginnen we met aardappels poten.

Groeien

Tijdens het groeiseizoen worden de aardappels continue in de gaten gehouden. Waar nodig sturen we bij zodat de plant beschikt over voldoende voedingstoffen. De rest laten we over aan de Zeeuwse zon.

Oogsten

Zijn de aardappels rijp? Dan is het tijd om te oogsten! Het moment van oogsten wordt bepaald door het zetmeelgehalte in de aardappel en wanneer deze de volwaardige lengte heeft bereikt.

Bewaren

Na het oogsten slaan we de aardappels op in de geconditioneerde opslag.

Verwerken

Van aardappel naar Verse Zeeuwse Friet! Voorgebakken of niet.

Benieuwd naar de smaak van onze Verse Zeeuwse Friet?

Wilt u meer informatie over onze Verse Zeeuwse Friet of bent u enthousiast geworden over ons product?

Verse Zeeuwse Friet

Is een product van Hofburg Vers

Wilt u meer informatie over onze Verse Zeeuwse Friet of bent u enthousiast geworden over ons product? Neem contact op!

Social media